AMERICA nu are zăcăminte de URANIU. Tot aşa cum RUSIA nu deţine zăcăminte de WOLFRAM. Fără aceste două elemente, SUA şi RUSIA sunt ZERO! Sunt nişte neica-nimeni în materie de supremaţie MILITARĂ.
Wolframul, un metal mai scump decât aurul şi mult mai preţios, greu de găsit, este foarte necesar în industria militară şi spaţială, iar uraniul în industria nucleară.
Wolframul se află, în cantităţi INEPUIZABILE şi în starea cea mai pură (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de „decantare” a lui) doar în ROMÂNIA, la ROŞIA MONTANĂ !
Zbaterea mafiotului ruso-evreu MARK RICH şi a MĂGARILOR PORTOCALII de a pune gheara pe minele de „aur” de la Roşia Montană are acum o miză periculoasă, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News şi GIS-SSR o dezvăluie în premieră: Zăcăminte de wolfram, neexplorate niciodată, se găsesc însă, în cantităţi uriaşe, şi în munţii Retezat (zona Gugu – Sureanu, axa care le uneşte trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a căzut, în urmă cu câteva luni, avionul militar israelian), iar înainte de 1989, au fost păzite cu străşnicie, de către DEPARTAMENTUL ZERO.
Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era să plătească cu viaţa, în urma unui atentat psihotronic al ruşilor, curajul de a dezvălui adevărul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesioniştilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este şi părintele legendarului Departament.
În aceeaşi zi în care profesorul RUDAN era găsit aproape mort în apartamentul său din Bucureşti (cu câteva zile înainte, el dezvăluise unor apropiaţi din SRI şi DGIA că fusese de două ori ameninţat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiţer KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul forţelor americane din Afganistan, avea aproape aceeaşi soartă cu a profesorului roman. Şi asta deoarece, într-o conferinţă de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenţei NATO în AFGANISTAN nu erau “teroriştii”, ci uriaşele zăcăminte de URANIU pur!
În Munţii Khwaja Rawash, situaţi la nord de Kabul, dar şi în Koh Mir Daoud, lângă Herat şi Kharkiz, înprovincia Khandahar, există cele mai mari zăcăminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România deţine supremaţia mondială.